Om oss

Från Blygsamma Början till Naturlig Skönhetens Förespråkare: Nambis Resa

Hej där, det är David, och jag vill ta en stund för att dela min bakgrund med dig. Du ser, från en tidig ålder har jag känt en brinnande önskan att göra en positiv förändring i världen och förbättra livet för dem i Uganda som har det väldigt svårt.Att se människor i min hemby kämpa mot svårigheter var en stark påminnelse om hur ojämlikheten i världen påverkar så många. Jag visste att jag ville göra något meningsfullt för att stödja min gemenskap och skapa hållbara lösningar för deras välbefinnande.

Efter att ha reflekterat över hur jag bäst kunde bidra kom jag på en idé: varför inte skapa och sälja en produkt som tillverkas i Uganda och som samtidigt är användbar och eftertraktad i Sverige? Det skulle inte bara ge ekonomiskt stöd till lokala producenter och arbetstagare i Uganda utan också erbjuda svenska kunder produkter av hög kvalitet och värde.

Men att starta ett litet företag mitt emot de stora, etablerade jättarna var inte enkelt. Jag var medveten om utmaningarna och hindren som låg framför mig, men jag var fast besluten att inte låta det hindra mig. Tvärtom, det var min tro på min vision och min vilja att kämpa mot alla odds som drev mig framåt.

Och så föddes Nambi – ett litet företag med en stor dröm. Vi utmanar de stora giganterna inom skönhetsindustrin genom att erbjuda naturliga hudvårdsprodukter av högsta kvalitet, tillverkade med omsorg och hänsyn till både människor och planeten.Genom att välja Nambi blir du inte bara en del av vår gemenskap utan också en del av den globala rörelsen för hållbar skönhet och positiv förändring. Varje inköp av en Nambi-produkt stöder inte bara lokala producenter i Uganda utan också vår vision om att främja naturlig skönhet och välbefinnande över hela världen. Utöver det donerar vi också en liten slant av varje försäljning till Kids of Uganda, en välgörenhetsorganisation som hjälper utsatta familjer och barn i Uganda.

Varje steg på vägen har varit en kamp, men det har också varit en ära att vara det lilla företaget som vågar ta sig an de stora etablerade giganterna. Vi kanske inte har deras resurser eller deras inflytande, men vi har något ännu viktigare: en passionerad gemenskap som tror på vår vision och stöttar oss genom alla prövningar.Så om du delar vår tro på det lilla företagets kraft och vill stödja en mer rättvis och hållbar skönhetsindustri, bjuder jag in dig att bli en del av Nambi-gemenskapen. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad och sprida skönhet och välbefinnande över hela världen.

- David Ajena, Grundare av Nambi

Tack!

Tack!

Tack!