Om oss

Hej! Mitt namn är David Ajena, och historien om Nambis grundade började strax innan Covid-19-pandemin (vilken tajming, eller hur? 😂). Allting började när jag besökte mina släktingar i Uganda.

 Jag fascinerades av min kusins strålande hy, och hon berättade att hon endast använde organiska, veganska, och naturliga produkter utan några kemiska tillsatser. Det var mitt 'aha'-moment.

Jag insåg att såna produkter är svåra att få tag på här i Sverige speciellt för personer med melaninrik hy, och jag såg det som en möjlighet att erbjuda något mer än bara produkter. Jag ville skapa en upplevelse som framhäver den naturliga skönheten i oss alla – och så föddes Nambi.

 Jag kom i kontakt med företaget som tillverkade hennes produkter, och några månader senare landade de i Sverige mitt under en pågående pandemi 😅. Lägg till det faktum att jag inte hade någon tidigare erfarenhet inom marknadsföring, företagsverksamhet, grafisk design eller något som egentligen hade med företagande att göra. Jag hade dock turen att ha något som var ännu viktigare: en stark passion och en otrolig vilja 💪.

Jag ska vara ärlig och säga att det inte var enkelt att grunda ett företag mitt under en pandemi, men jag hade turen att omges av fantastiska vänner som stöttade mig med råd och sina unika talanger för att ge Nambi liv.

Mitt ständiga mål med Nambi har varit att inte bara skapa en vanlig butik, utan att bygga en familj. Jag tog ett stort steg mot detta mål när jag kom i kontakt med Kids of Uganda, en välgörenhetsorganisation som hjälper de mest utsatta barnen i landet. Läs mer om dem här.

Vår mission är att erbjuda högkvalitativa, naturliga produkter som ger dig den bästa möjliga vården samtidigt som vi tror på ärlighet, hållbarhet och att sätta kundens behov i centrum.

Vi älskar att höra från våra kunder och är stolta över att ha hjälpt hundratals människor att uppnå friskare hud och hår. Här är några av deras berättelser som inspirerar oss varje dag.

Från vår första lilla beställning till vår expansion online har vår resa varit otrolig. Utvecklingen, lärandet och strävandet att bli ännu bättre varje dag sker alltid med våra kunders välmående i åtanke.

Med medvetenhet om vår påverkan på miljön arbetar vi hårt för att minimera den, inklusive vår strävan att minska vårt koldioxidavtryck.

Resan har bara börjat. Framtiden ser spännande ut när vi fortsätter att erbjuda innovativa och effektiva produkter som hjälper dig att känna dig på ditt allra bästa sätt. Tillsammans kan vi sträva efter skönhet på ett sätt som är hälsosamt och hållbart.

Du är välkommen att bli en del av Nambifamiljen! Tveka inte att skicka oss ett mejl, eller ännu bättre, följ oss på Instagram.

Ta hand om er!

David Ajena