Returer & Frakt

Leverans- och Returpolicy

Leveransinformation Bearbetningstid

Beställningar bearbetas omedelbart och din beställning kommer fram inom 1-2 vardagar.

Leveransmetoder

Vi erbjuder två leveransalternativ fri frakt vid köp över 500kr och standard frakt som är 49kr och dessa priser gäller inom Sverige.

Leveransplats

Vi skickar för närvarande till hela världen. För internationell leverans, vänligen kontakta vårt kundsupportteam eller vår chat.

Orderuppföljning

När din beställning har skickats får du ett spårningsnummer via e-post, vilket gör att du kan följa ditt paketets framsteg.

Leveranskostnader

Leveranskostnaderna beräknas baserat på vikten, storleken och destinationen för din beställning. Du kan se exakt leveranskostnad under utcheckningsprocessen. 

Returer

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du inte är helt nöjd med din beställning är berättigad till en retur eller utbyte.Kontakta vårt kundsupportteam eller vår chat.

Tidsram för Returer

Du har 7 dagar från leveransdatumet för att initiera en retur eller utbyte. För att starta processen, vänligen kontakta vårt kundsupportteam eller vår chat.

Fraktkostnader vid Retur

Om returen inte beror på ett fel från vår sida är du ansvarig för returfraktkostnaderna. Vi rekommenderar att du använder en spårbar fraktmetod och sparar kvitto som bevis för din retur.

Återbetalningar och Utbyten

Efter att vi har mottagit din returnerade vara och kontrollerat den kommer vi att behandla din återbetalning eller utbyte. Återbetalningar kommer att utfärdas till det ursprungliga betalningsmedlet inom 2 arbetsdagar. Utbyten skickas efter att returen har mottagits.

Skadade eller Defekta Varor

Om din beställning är skadad eller har defekter när den kommer fram, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta för att lösa problemet snabbt genom att erbjuda en ersättning eller återbetalning. Kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med din leverans eller retur, vänligen kontakta vårt kundsupportteam eller vår chat.

Vi finns här för att hjälpa dig och för att se till att din shoppingupplevelse är smidig och trevlig.

Tack för att du valde Nambi


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

Se alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post