Förstå ditt barns hårtyp: utforska roliga produkter för lockigt hår

Föräldrar, låt oss prata om ditt barns hårtyp! Att förstå ditt barns lockiga hår är som att öppna en bok full av mysterier och äventyr. Ingen tvivlar på att varje barn är unikt, och det gäller även för deras hår. Så, låt oss dyka in i det här ämnet med en nyfiken och entusiastisk attityd. Vi kommer att titta på vad som gör lockigt hår speciellt och hur du kan göra det bästa för ditt barns lekfulla lockar med att rekommendera rätt produkter för lockigt hår.

Lockigt Hår 101: En Skön Mix

Så, vad är det som gör lockigt hår så speciellt? När du tittar närmare på ditt barns krullar kommer du att upptäcka att det inte är bara en typ av krull. Nej, det är som en cocktail av olika krusningar, vågor och spiraler. Denna sköna blandning är vad som ger lockigt hår dess charm och karaktär.

Klicka här för att lära dig mer om afrohårets historia

Att Identifiera Hårtypen: Lockigt, Kinky eller Coily?

Nu när vi vet att lockigt hår är som en spännande cocktail, är nästa steg att identifiera exakt vilken typ av krullar ditt barn har. Det finns tre huvudkategorier: lockigt, kinky och coily. Låt oss bryta ner dem. 

1.Lockigt Hår: Lockigt hår har mjuka och böjliga vågor. Det ser ut som små spiraler eller krusningar, och det har en tendens att vara mer flexibel

Lockigt hår där produkter för lockigt hår bör användas

2.Kinky Hår: Kinky hår har en tightare struktur och bildar små, tätt packade krullar. Det kan vara något mer utmanande att hantera, men det är också  otroligt vackert.

Kinky hår där produkter för lockigt hår bör användas

3.Coily Hår: Coily hår har små och kompakta krusningar som är nästan som fjädrar. Det kan verka mer känsligt, men när du vet hur du ska ta hand om det, kommer det att lysa.

Coily hår där produkter för lockigt hår bör användas

Varför det är viktigt att förstå hårtypen

Nu kanske du undrar, varför är det så viktigt att förstå ditt barns hårtyp? Svaret är enkelt: rätt vård och produkter. För att ditt barn ska ha de härligaste lockarna behöver du anpassa din vård efter deras specifika behov. Produkter för lockigt hår, som Cantu for Kids, är utformade för att ta hand om de olika typerna av lockigt hår.

Om du vill ha fler regelbundna tips så följa gärna Nambis instagram sidan via den här länken

Så, Hur vet du vilken typ ditt barn har?

Att identifiera din barns hårtyp är inte raketforskning. Här är ett enkelt test du kan göra: Fyll en sprayflaska med vatten och spraya försiktigt på ditt barns hår. Observera hur det reagerar.

  • Om håret blir rakt när det är vått och krullar sig när det torkar, har du lockigt hår.
  • Om krullarna förblir små och tighta när de torkar, är det kinky hår.
  • Om krullarna drar sig samman ännu mer när de torkar och blir till små spiralerhar du coily hår.

Slutligen när du har identifierat din barns hårtyp är det dags att anpassa din vård- och hårvårdsrutin. En bra start är att använda sig av Nambi kids baspaket.


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

Se alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post